Kars'ta çatı ve hurda malzemeleri çalan 7 kişi yakayı ele verdi

Kars'ta atıl durumda bulunan fabrikadan çatı ve hurda malzemeleri çalan şüpheli 7 kişi polis tarafından kıskıvrak yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kars Merkez Paşaçayırı Mahallesi'nde bulunan atıl durumda fabrikadan yaklaşık bin TL.'lik hurda malzemelerini yanlarında getirdikleri traktöre yükleyerek çalan şüpheli 7 kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Erzurum yolunda yakalanarak gözaltına alındı.

Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada; "20.09.2012 günü saat 00.15 sıralarında, 7 şüphelinin Paşaçayırı Mahallesi'nde bulunan bir fabrikanın çevresinde bulunan yaklaşık 1.000 TL. Değerinde ki, dış cephe kaplama sacı ve hurda durumda olan metalleri, bir traktöre yükleyerek çaldıkları anlaşılmış, Asayiş Şube Müdürlüğü'müze bağlı ekiplerce yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu traktör, Eski Erzurum yolunda durdurularak çalınan malzemeler muhafaza altına alınmış, şüpheliler yakalanarak C.Savcısının talimatıyla gözaltına alınmışlar" denildi.

Gözaltına alınan şüpheli 7 kişinin sağlık kontrolleri için hastaneye götürüldüğü ve sağlık raporlarının alındıktan sonra Emniyete getirildiği kaydedildi.

Hırsızlık olayını karışan şüpheli 7 kişin emniyetteki sorgularının ardından Adliye'ye sevk edileceği bildirildi. - Kars

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber